Reguliere taxi rit

 

De uitvoering van reguliere taxi ritten is op vele manieren mogelijk.
Omdat wij reeds beschikken over een jarenlange ervaring in het personenvervoer zijn wij uitstekend in staat om de kwaliteit en de service te bieden die u van ons verwacht.

Wij zullen er dan ook alles aan doen om bij u als passagier een goede indruk van onze onderneming achter te laten.
Daarom zorgen wij ervoor dat onze taxi op het afgesproken tijdstip of zelfs een paar minuten eerder voor uw deur staat.
Vervolgens reist u via de kortste en meest logische route naar uw plaats van bestemming.

Uw chauffeur/chauffeuse is vriendelijk ingesteld, altijd behulpzaam en correct gekleed. Hij of zij heeft een aantal jaren rijervaring en is in het bezit van de benodigde papieren. De voertuigen waarmee u wordt vervoerd zijn schoon, zowel van binnen als van buiten en altijd goed onderhouden.

Service gebied

Ons service gebied is:

Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Bergen aan Zee, Egmond Binnen, Egmond aan de Hoef, Egmond aan Zee, Schoorl, Groet, Camperduin, Koedijk, Oudkarspel, Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude, Sint Pancras, Stompetoren, Ursem, Schermerhorn, Driehuizen, Obdam, De Goorn, Heiloo, Limmen, Castricum.

Hoe kunt u betalen?

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

– Contant
– Pinnen
– Factuur (alleen zakelijk)

Hieronder vindt u een calculator, waarmee u vrijblijvend kunt uitrekenen wat het voor u kost. Eventueel kunt u daarna direct reserveren.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons via het contactformulier op onze contactpagina of bel onze centrale 06-3300 3300