Zakelijk vervoer

U krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. In de huidige economische tijd zijn begrippen als efficiency, betrouwbaarheid, kostenbeheersing en klantgerichtheid erg belangrijk binnen zakelijke relaties. U wilt een goede indruk achter laten, omdat juist dat het verschil kan maken. Daarom is Taxi van Beek dé vervoerspartner om kwalitatief en professioneel zakelijk vervoer te bieden aan u en uw relaties.

Service

Taxi van Beek biedt een complete service aan haar zakelijke relaties. Zoals al eerder vermeld zijn wij in staat u naar elke bestemming te brengen, waarbij u tijdens het vervoer ongestoord verder kunt gaan met zakendoen. Dit kan vervoer zijn vanaf uw bedrijf naar bijvoorbeeld een hotel, treinstation, restaurant of één van de verschillende luchthavens. Met een hoogwaardig wagenpark en gediplomeerde, representatieve chauffeurs kunt u ervan uitgaan dat het vervoer tot in de puntjes is verzorgd.

Mogelijkheden:

– Vervoer van pakketjes
– Spoedzendingen
– Woon- werkvervoer van uw personeel
– Vervoeren van een jubilaris binnen uw bedrijf
– Vervoer van directieleden of relaties van en/ of naar de luchthaven.

Betaling

Als zakelijke relatie kunt u uiteraard ook op rekening rijden. U ontvangt dan maandelijks een factuur. Eveneens behoort betaling met pin of creditcard tot de mogelijkheden. Voor een overzicht van de tarieven en een bespreking van de verdere mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.