Zorgvervoer

 

Naar een ziekenhuis gaan is al niet prettig. Daarom mag het vervoer geen extra zorg voor u zijn. Taxi van Beek verzorgd uw vervoer naar ieder ziekenhuis of kliniek in Nederland en eventueel daarbuiten.

Zorgverzekerden die in het bezit zijn van een geldige vervoersmachtiging komen in aanmerking voor een vergoeding van hun zorgverzekeraar.

De vervoersmachtiging dient u aan te vragen bij uw zorgverzekeraar. Deze ‘machtiging’ houdt in dat uw zorgverzekeraar het door u genoten zorgvervoer zal vergoeden. Uiteraard is dit onder de voorwaarden van uw verzekeraar, waarbij u in ieder geval rekening dient te houden met de verplichte eigen bijdrage.

Ook vervoeren wij dagelijks personen met een PGB indicatie naar zorginstellingen. O.a. naar Brownies en Downies in Alkmaar, Artiance in Alkmaar, De Roemerij in Sint Maartensbrug, Hoeve Engelenburgh in Nieuwe Niedorp en Het Logeerhuis (SIG) in IJmuiden. Aangezien we een klein personeelsbestand hebben, heeft u bijna altijd dezelfde chauffeur. We zijn in het bezit van een AGB-code en het VECOZO certificaat.